Graag stel ik mij aan u voor:

 

Zolang ik mij kan herinneren hebben natuurlijke geneeswijzen mijn interesse gehad. In het geval van kwaaltjes of ziekte, van mij of mijn kinderen, zocht ik in eerste instantie altijd met behulp van homeopathie, fytotherapie, kruiden of voetreflexologie, naar oplossingen hiervoor.

Natuurvoeding, gezond eten was voor mij ook iets waar ik mij graag in verdiepte. Met koken en bakken als hobby was en is het nog altijd een uitdaging om iets op tafel te zetten dat naast lekker ook zo gezond mogelijk was.

Nadat ik in 1997 een cursus voetchakra massage had gevolgd werd voor mij duidelijk dat werken met natuurgeneeskundige therapie wel heel erg goed bij mij paste en zo zette ik, door het volgen van deze cursus, de eerste stappen op de weg naar een eigen praktijk.

Na het volgen van verschillende opleidingen op het gebied van westerse en oosterse natuurgeneeskundige therapieën en het behalen van de nodige diploma’s ben ik in februari 2010 officieel van start gegaan met mijn praktijk ‘in je element’.

 

Al heel jong was er bij mij het gevoel, een intrinsiek weten, dat het voor een ieder de bedoeling is om het leven te leven volgens zijn/haar natuur. Mijn behandelingen zijn er dan ook op gericht om lichaam, geest en ziel met elkaar in harmonie te brengen, op het hervinden van (jouw) natuurlijk evenwicht.

 

Opleiding